• facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

Rreth nesh

Filloni me një kazan elektrike

Në vitin 2007, kazan elektrike parë ishte lindur. Gjitha ushqimet klasën 304 material çelik inox, metali të dyfishtë kontrolli britanik Strix temperatura, të gjithë sigurinë e copë të kyçjes, dega kazan të përbashkët elektrike për të bërë sigurinë dhe shëndetin në jetën. Në 17 qershor, 2014, ndarja u nderua me titullin e ndërmarrjeve në Shanghai. Në vitin 2015, një kombinuar shitjet e 323 milionë, 30 milionë ibrik elektrike e gjeneralit u lind, fusha e shitjet e produktit ka arritur 27 provinca dhe qytete, 64 vende dhe rajone, eksportet në Shtetet e Bashkuara, Gjermania, Rusia, Ukraina, Sri Lanka, i përgjithshëm ka qenë i lidhur me formimin e mekanizmit të menaxhimit të personalizuar, ka standardet vendore dhe ndërkombëtare e bazës prodhuese.

工厂 图片

Ndryshimet sjella nga e gjithë ndarja

Kombinimi i përgjithshëm për të përmirësuar cilësinë e jetës së familjeve kineze si vizionit të korporatave. Prandaj përgjithshëm Lian ka qenë e angazhuar për zgjidhje të pajisjeve inteligjente dhe të përshtatshme kuzhinë të vogël, nëpërmjet përmirësimit të vazhdueshëm të teknologjisë dhe produkteve humane ndryshojë gatim, jetën artit. Aktualisht, Shoqata Shkenca e pajisjeve shtëpiake të vogla elektrike në zonën e kuzhinës vazhdon të zgjerohet, një lumë i pafund e produkteve të reja, kryesisht mbulon tenxhere me presion elektrike, furnelë elektrike oriz, valë tenxhere me ujë, makinë kos, elektronike seri kuti më shumë se 100 lloje, mbështetëse kuzhine shëndetshëm pajisje të vogla, për familjen kineze sjellë ndërkombëtare të cilësisë kuzhinë pajisje të vogla zgjedhje.

企业 简介 配 图

Vlera e markës Quality

Tani, më shumë se 300 të punësuar, mosha mesatare prej më pak se 30 vjeç, prej të cilave menaxhimi i arsimit parauniversitar llogariten për 85%, vlera e diellit në rrjedhjen e gjakut në secilën pjesë të gjakut. 2016, kontakti i përgjithshëm është bërë në rajon të Kinës Lindore, Kina e Jugut shitur në të vogël markë pajisje kuzhine, në të ardhmen, e përgjithshme do të pozicionuar pajisje të vogla kuzhine, me cilësi ndërkombëtare për të krijuar çdo gjë nga produktet e Shoqatës Shkenca, kompania për zhvillimin e markës e zgjedhjes për kuzhinë dhe familjare të vogla fushën aplikim elektrike. Dega e Përgjithshme, kuzhinë shtëpiake të vogla pajisje elektrike lider.

544264717196560603


WhatsApp Online Chat !