• facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • Cicëroj
  • YouTube

histori

-  Në vitin 2007

Shanghai MG Industrial Co, Ltd, u ngrit

Ne kemi bërë kazan tonë të parë elektrike

- Në vitin 2009

Ne kemi filluar biznesin tonë të tregtisë së jashtme

Ne kemi marrë ISO9001, ISO14001 dhe çertifikatat BSCI. Produktet janë miratuar nga TUV, SAJ, UL, GS, CE, CE, dhe RoHS.

Ne kemi bërë furnelë tonë të parë elektrike oriz

- Në vitin 2010

Shitjet e kazanat MG krye 100 milionë juanë

Kazan MG elektrike ndërton një bazë të dytë të prodhimit

- Në vitin 2013

Shanghai MG bashkëpunimin industrial., LTD. I është dhënë titullin e "më të mirë të shitjes aplikim kuzhinë të vogël në zonën në lindje të Kinës"

Ne kemi bërë e parë tenxhere me presion elektrike tonë

- Në vitin 2016

New pastër green inteligjente linjë e vazhdueshme automatike të prodhimit zhvilluar me sukses dhe vënë në veprim, ekran "urtësia bërë në Kinë";


WhatsApp Online Chat !